× Appartement krimml Hotel krimml Skiverhuur krimml Vakantiehuis krimml

Gezellig familiehotel met uitzicht op de Krimmler Watervallen en omgeven door de mooie bergwereld van de 'Hohe Tauern'. De skibus

Post

Of bekijk het volledige overzicht: Hotel Krimml

Post Krimml:

Gezellig familiehotel met uitzicht op de Krimmler Watervallen en omgeven door de mooie bergwereld van de 'Hohe Tauern'. De skibus die je naar het op circa 8 kilometer afstand gelegen skigebied 'Zillertal Arena' brengt, stopt op ongeveer 150 meter van het hotel. Na het skien kun je gebruikmaken van de whirlpool, sauna, rustruimte (15.00 -21.00 uur) of de fitnessruimte in het rond 100 mē grote wellnessgedeelte. Ook is het mogelijk een massage te boeken.
  • Prijs vanaf: 685,00 EURO
  • Sterren: 3-sterren Appartement
  • Aantal personen: personen
Post, Hotel voor  personen in Krimml
Bovenstaande informatie is afkomstig van de touroperator (chalet.nu) en is onder voorbehoud van wijzigingen. Aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van de reisorganisatie.

Chalet aan de piste in Krimml?

Nergens in Oostenrijk vindt je zoveel chalets aan de piste als in Krimml. Kijk snel welk vakantiehuis in Krimml heb beste bij jouw wensen aansluit: Chalet Krimml.

Skigebied Zillertal Arena

Zillertal Arena is de grootste van de vier skigebieden in het Zillertal. Het bekendste dorp in dit skigebied is Gerlos, maar ook het sneeuwzekere Konigsleiten, Krimml, Wald en Zell am Ziller behoren tot dit enorme aaneengesloten skigebied. Wil je meer weten over de dorpen in skigebied Zillertal Arena? Klik dan op een van de onderstaande links.

dorphoogtehoogste top
Zell am Ziller3250 meter550 meter
Zillertal meter meter
Gerlos3250 meter550 meter

Vakantie in Salzburgerland

Krimml ligt op de grens van Tirol en Salzburgerland. Op die manier heb je het beste van twee werelden. De gastvriendelijkheid van Tirol en de natuur en de rust van Salzburgerland. Wil je meer weten over de hoogtepunten van Salzburgerland? Kijk dan snel verder ...
Hotels in Konigsleiten voor wintersport, Hotel Leogang of gewoon obertauern24.nl: hotels in Obertauern.

Meer Hotel Krimml

Bekijk het de pagina: Hotel Krimml. Of kies bekijk een van de vele andere opties.

Krimmlerfalle

Krimmlerfalle
vanaf 603,00 EURO meer info

Klockerhaus

Klockerhaus
vanaf 706,00 EURO meer info

Post

Post
vanaf 685,00 EURO meer info

Nationalparkhotel Klockerhaus

Nationalparkhotel Klockerhaus
vanaf 654,00 EURO meer info

copyright 2021 contact about | impressum privacy disclaimer