× Appartement krimml Hotel krimml Skiverhuur krimml Vakantiehuis krimml

Ski';s huren in Krimml - Alles over de skiverhuur in Krimml. Met mogelijkheid om online te reserveren. + laagste PRIJS garantie.

Skiverhuur Krimml - alle mogelijkheden en aanbiedingen

Ski's huren in Krimml met tot 60% korting
BEKIJK DE LAAGSTE PRIJS

Skiverhuur Krimml - alle mogelijkheden en aanbiedingen [PRIJZEN VERGELIJKEN]

Skiverhuur Krimml - Online huren

Als je zeker wilt zijn van dat het juiste ski- of snowboardmateriaal nog te huur is. En / of als je kostbare tijd wilt besparen tijdens je wintersport. Dan kan je overwegen om vooraf je skimateriaal online te reserveren.

Hieronder staan de skiverhuren in Krimml waar je online je snowboard, ski's etc. kunt huren.

Vaak geldt er voor online huren een aanzienlijke kortingSkiverhuur Krimml - tips

Er zijn verschillende locaties waar je ski's en snowboards kunt huren in Krimml. Dit is Krimml onder andere vlakbij de skipiste en in het centrum vanhet dorp. Bij de skiverhuur Krimml kan je natuurlijk ook terecht als je skispullen wil kopen.

Wat kost de skiverhuur Krimml

De prijzen wisselen per verhuurder en zijn een beetje afhankelijk van het type of model wat je wilt gebruiken. Hier staat een groffe indicatie van de prijzen zodat u een goed beeld kunt vormen van de kosten van skiverhuur Krimml.

Een complete set bestaande uit ski's, skistokken, schoenen en eventueel een helm kost voor volwassenen ongeveer 150 Euro voor 6 dagen (zondag tot vrijdag). Voor kinderen kost een vergelijkbare set ongeveer 100 euro. Voor kleine kinderen geldt vaak nog een extra korting. Bij sommige skischolen in Krimml krijgen kinderen tot ongeveer 7 jaar gratis skimateriaal. Vraag hier naar bij de skischool.

Een snowboard huren kost voor volwassenen ongeveer 125 euro en voor kinderen ongeveer 80 euro.

Hou er rekening mee dat deze prijzen richtprijzen zijn en dat daar geen rechten aan ontleent kunnen worden.

Ski's huren Krimml - advies

De medewerkers van de skiverhuur Krimml kunnen je prima adviseren over welke ski's, skistokken en skischoenen het beste bij jou passen.

Ski's huren Krimml - tipsSki's huren Krimml in Nederland al reserveren.

Als je vroeg reserveert, krijg je vaak korting, Je weet zeker dat er nog materiaal beschikbaar is. Je kunt kiezen uit meerdere winkels om te huren. Bekijk gewoon hun websites.

copyright 2021 contact about | impressum privacy disclaimer