× Appartement krimml Hotel krimml Skiverhuur krimml Vakantiehuis krimml

Nationalparkhotel Klockerhaus, omgeven door een prachtig berglandschap en uitzicht op de Krimmler waterval, ligt op circa 150 mete

Klockerhaus

Of bekijk het volledige overzicht: Hotel Krimml

Klockerhaus Krimml:

Nationalparkhotel Klockerhaus, omgeven door een prachtig berglandschap en uitzicht op de Krimmler waterval, ligt op circa 150 meter van het centrum van Krimml. Het hotel biedt een wellness aan met een infraroodcabine, stoombad, sauna, whirlpool en een solarium waar je heerlijk kunt ontspannen na een dag skien. Verder kun je er ook gezellig biljarten, tafelvoetballen en fitnessen.
  • Prijs vanaf: 706,00 EURO
  • Sterren: 4-sterren Appartement
  • Aantal personen: personen
Klockerhaus, Hotel voor  personen in Krimml
Bovenstaande informatie is afkomstig van de touroperator (chalet.nu) en is onder voorbehoud van wijzigingen. Aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van de reisorganisatie.

Appartementen overzicht Krimml

Op zoek naar een mooie vakantiewoning in het dorpje Krimml? Bekijk dan snel ons overzicht met de beste appartement Krimml via: Appartement Krimml

Skigebied Zillertal Arena

Zillertal Arena is de grootste van de vier skigebieden in het Zillertal. Het bekendste dorp in dit skigebied is Gerlos, maar ook het sneeuwzekere Konigsleiten, Krimml, Wald en Zell am Ziller behoren tot dit enorme aaneengesloten skigebied. Wil je meer weten over de dorpen in skigebied Zillertal Arena? Klik dan op een van de onderstaande links.

Meer Hotel Krimml

Bekijk het de pagina: Hotel Krimml. Of kies bekijk een van de vele andere opties.

Krimmlerfalle

Krimmlerfalle
vanaf 603,00 EURO meer info

Klockerhaus

Klockerhaus
vanaf 706,00 EURO meer info

Post

Post
vanaf 685,00 EURO meer info

Nationalparkhotel Klockerhaus

Nationalparkhotel Klockerhaus
vanaf 654,00 EURO meer info

copyright 2021 contact about | impressum privacy disclaimer