× Appartement konigsleiten Hotel konigsleiten Pension konigsleiten Skiverhuur konigsleiten Vakantiehuis konigsleiten

Treinen naar Konigsleiten. Alle informatie over de trein naar Konigsleiten op een rij. Ticketprijzen, vertrekdatums, vertrektijden en veel meer.

DIRECT PRIJZEN ZIEN

De NS biedt al treinkaartjes aan vanaf 100 EURO.

Meer informatie..

Treinen naar Konigsleiten

De trein naar Konigsleiten

De trein is een uiterst comfortabele en vooral ontspannen manier om af te reizen naar Konigsleiten. Konigsleiten beschikt weliswaar zelf niet over station, maar het het dichtstbijzijnde station bij is Zell am Ziller of Worgl. Daarvandaan is er een uitstekende busverbinding naar Konigsleiten.

Hieronder staan een aantal aanbieders van treinreizen naar Konigsleiten. Bij de meesten kun je online informatie vinden en eventueel direct een treinkaartje online reserveren.

Konigsleiten - Treinen naar Zell am Ziller of Worgl

Vanzelfsprekend verkoopt Nederlandse Spoorwegen treinkaarjes naar Oostenrijk. Onder de naam NSInternationaal bieden onze nationale spoorwegen stoelen aan richting de Alpen. Je gaat dan met de ICE, de supersnelle trein van de Duitse Bahn.

Deze treinen rijden zowel overdag als 's nachts. Via de website van NSInternational.nl kan je heel eenvoudig online treintickets naar Konigsleiten kopen.
trein Konigsleiten


Je kiest op de website van NSInternational.nl hoeveel tickets je wilt hebben en kunt ze gelijk online afrekenen.

Het voordeel van reizen met de NS, is dat je op elk station in Nederland op kan stappen. Een enkele reis is al beschikbaar vanaf 100 Euro per persoon.

Trein Konigsleiten - Nachttrein

Je kunt ook met de nachttrein naar Konigsleiten. Je vertrekt dan vrijdagmiddag, of vrijdagavond en bent op zaterdagochtend in Konigsleiten. Je kan die dag al skien of boarden. Als je op zaterdagavond weer terug reist, dan kan je zelfs twee dagen extra wintersporten. Dat is toch iets wat iedereen wil! Helaas is de nachttrein naar Konigsleiten niet online te reserveren bij de NS.

Wij hebben echter ontdekt dat je de tickets wel online kunt boeken op de website van de Deutsche Bahn. In sommige gevallen is dit ook nog eens goedkoper. De website van de Deutsche Bahn is niet in het Nederlandse beschikbaar, maar wel in het Duits of Engels.

Let op je kunt hier alleen met een creditcard of met Paypal betalen

Trein Konigsleiten - compleet verzorgde treinreizen

Hieronder staan een aantal compleet verzorgde treinreizen bestaande uit een treinreis en een accomodatie. In veel gevallen is zelfs de skipas inbegrepen in de prijs. Hierdoor betaal je nooit te veel voor je wintersport in Konigsleiten.
    Trein naar Konigsleiten met accomodatie Konigsleiten - Appartementen Konigsleiten

    Appartementen Konigsleiten

    Konigsleiten ligt op 1650 m boven zeeniveau en is daarom bijzonder sneeuwzeker. De gondel brengt u vanuit het dorp zó naar het hoogste punt van de Zillertal Arena. ... lees verder

    Meer informatie personen vanaf 381 EUR.