× Appartement konigsleiten Hotel konigsleiten Pension konigsleiten Skiverhuur konigsleiten Vakantiehuis konigsleiten

Appartement Auf der Hoss in Konigsleiten. Appartement voor 4-8 personen in Konigsleiten. Appartement voor 6 personen in het centrum van Konigsleiten.

BEKIJK OVERZICHT VAN:.

>> Appartement Konigsleiten
Appartement Konigsleiten

Appartement Konigsleiten: Auf der Hoss. Appartement voor 6 personen in het centrum van Konigsleiten.

Appartement voor 6 personen in het centrum van Konigsleiten.

In het appartementencomplex 'Auf der Hoss' bevinden zich een aantal mooie vakantiewiningen. Het gebouw staat midden in het centrum van Konigsleiten en zo ongeveer alles is op loopafstand. De skipiste, waar ook de skilessen zijn is 100 meter lopen, de winkel maar 50! Je kunt dus de hele vakantie de auto laten staan. Wat heel veel rust geeft.

Er zijn appartement met 2 of 3 slaapkamers beschikbaar. Voor 4-8 personen. De grootste appartementen hebben 3 slaapkamers, de kleinere 2. Auf der Hoss heeft een hele rustgevende uitstraling. Zowel van buiten als van binnen. De woning is in typische Oostenrijkse stijl ingericht. En van alle gemakken voorzien. Vaatwasser, magnetron, koffiemachine en internet, het is er allemaal.
  • 460,00 EURO
  • 4-sterren Appartement
  • 4-8 personen
Auf der Hoss, Appartement voor 4-8 personen in Konigsleiten

Bovenstaande informatie is afkomstig van de touroperator (chalet.nu) en is onder voorbehoud van wijzigingen. Aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van de reisorganisatie.

Appartementen overzicht Konigsleiten

Op zoek naar een mooie vakantiewoning in het dorpje Konigsleiten? Bekijk dan snel ons overzicht met de beste appartement Konigsleiten via: Appartement Konigsleiten

Konigsleiten - in Salzburgerland

Veel wintersporters weten niet dan Konigsleiten in Salzburgerland ligt en dat het ook mogelijk is om een skipas te kopen voor de hele regio. Met de Salzburger Super Ski card krijg je toegang tot 22 verschillende skigebieden, ruim 2.700 pistekilometer en bijna 1.000 verschillende skiliften.

Deze skipas is onder meer geldig in:

Kitzbuhel (66 km blauwe, 20 km rode en 102 km zwarte piste), het leuke Obertauern (35 km blauwe, 4 km rode en 61 km zwarte piste). En vergeet ook Flachau(85 km blauwe, 5 km rode en 30 km zwarte piste) niet!

Konigsleiten aan de rand van natuurpark Hohe Tauern

Konigsleiten ligt aan de grens van 'Nationalpark Hohe Tauern', het grootste natuurgebied van centraal Europa. Hierdoor heb ik in Konigsleiten een grote kans om 'wild' te spotten. Wees niet verbaasd waneer je een hert, eekhoorn of gems tegenkomt tijdens het wandelen. Ook de alpenmarmotten zijn in grote getalen aanwezig. Wil je meer informatie over de dorpen aan de rand van Hohe Tauern? Klik dan op de links hier onder.

Appartement in Krimml, http://www.neukirchen-bramberg.nl en natuurlijk piesendorf-oostenrijk.nl.

Meer Appartement Konigsleiten

Bekijk het de pagina: Appartement Konigsleiten. Of kies bekijk een van de vele andere opties.

Appartement Auf der Hoss Konigsleiten

Appartement Auf der Hoss Konigsleiten

vanaf 460,00 EURO

meer info

Beim Anger 93: appartement in Konigsleiten

Beim Anger 93: appartement in Konigsleiten

vanaf 798,00 EURO

meer info

Dorferhaus

Dorferhaus

vanaf 795 EURO

meer info

Voithofer Konigsleiten

Voithofer Konigsleiten

vanaf 910 EURO

meer info

Konigsleiten Appartement Pinzgauer Hohe

Konigsleiten Appartement Pinzgauer Hohe

vanaf 444 EURO

meer info